Facebook

Mirabilis NP-11-PC körömnyomtató

Mirabilis NP-11-PC körömnyomtató

Tisztelt Ügyfeleink!

A Mirabilis körömnyomtatók értékesítése a gyártó profilváltása miatt átmenetileg szünetel. Megértésüket köszönjük.

A Mirabilis körömnyomtató egészen új lehetőségeket nyit meg a köröm design kedvelők számára

Jelenlegi eljárásban a körmök díszítése hosszú órák fárasztó munkájával, kézzel festve készül el. Ezzel szemben a körömnyomtató forradalmian új lehetőségeket kínál. Használata esetén a díszítő motívum több száz, előre elkészített grafikai designelem közül választható ki, amely néhány perccel később már a kifestett körmökön látható viszont.

Tetszőleges képek, grafikák tetszés szerint

A körömnyomtatót vezérlő számítógépes program által kínált rengeteg motívumon túlmenően igény szerint tetszőleges egyedi kép, rajz, grafika vagy akár fotó is betölthető, így a kinyomtatásra kerülő ábráknak csak a képzelet szab határt.

A nyomtatás folyamata három lépésben

A körmök díszítése nem bonyolult eljárás, azonban a körömnyomtató eredményes használatához bizonyos gyakorlati tapasztalatra van szükség. A folyamat első lépéseként kézzel kerül felhordásra egy speciális átlátszó réteg a Mirabilis alapozó, amely a nyomtatásra kerülő kép megtapadását és kontrasztosságát biztosítja. Jelentősen növelhető a színgazdagság, ha a Mirabilis alapozót megelőzi egy fehér körömlakk réteg felfestése is. Az így előkészített körömre nagyjából egy perces száradási idő elteltével lehet rányomtatni a kiválasztott színes motívumot. A körömnyomtató kezelője a beépített belső kamera segítségével az egyes körmök fölé pozícionálhatja a kívánt grafikát, majd méretre igazítja és elindítja a nyomtatást, amely mindössze fél percet vesz igénybe.

Egy menetben öt köröm nyomtatására van lehetőség, így a két kéz elkészítése két részletben oldható meg. Igény szerint minden körömre egymástól különböző, egyedi grafika választható.

Műkörmök nyomtatására is

A Mirabilis NP-11-PC egyaránt alkalmas körmök és műkörmök nyomatására. Műköröm esetében egy speciális adapter segítségével a tíz műköröm elkészítése egy menetben történik meg.

Nyisson az új lehetőség felé!

Használja ki a kínálkozó lehetőséget, sokszorozza meg ügyfeleinek számát! A Mirabilis körömnyomtató segítségével úgy növelheti vendégkörét és bevételeit, hogy közben a választható díszítési lehetőségek száma a kézzel festett eljárás lehetőségeihez képest szédítően megnövekszik!

További előnyt jelent, hogy a körömnyomtatással olyan részletgazdag, vékony vonalakból álló design elemek is megjeleníthetők, amelyek elkészítése kézzel festve teljeséggel lehetetlen.

Egyszerű kialakítás, könnyű kezelhetőség

A körömnyomtató egyszerű kialakításának köszönhetően karbantartási igénye gyakorlatilag nincs. A festéktartály kiürülését követően a nyomtatófej a festékpatronnal együtt kerül cserére, így szinte soha nem jelentkezik pluszban szervizköltség.

Prospektus és adatlap letöltése (PDF) »